بربری در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده میشود.
لواش نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود. این نان را نان تنوری هم میگویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی مینامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.
سنگک سنگک را روی سنگریزههای گرم میپزند و از آرد سبوسدار درست میشود.
تافتون تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود.